A T E L I E R

D O E L G R O E P

Mijn label A S T R I D staat voor op maat gemaakte kleding, waardoor het beschikbaar is voor iedereen. Mijn creaties kunnen variëren van een originele blouse of pull tot een unieke avondjurk. Mijn doel is telkens opnieuw om uw wens te helpen verwezenlijken.

C R E A T I E

Bij de eerste ontmoeting ga ik samen met u opzoek naar leuke ideeën die aansluiten bij uw smaak en pasvorm. Hierbij worden ook meteen uw maten opgemeten. Daarna gaan we aan de slag, de materialen worden besproken en gekozen en er wordt een voorontwerp van uw kledingstuk gemaakt. Bij de tweede afspraak volgt een eerste pasbeurt waarbij eventuele aanpassingen worden aangebracht en de finale details besproken. Tot slot wordt het kledingstuk in de door u gekozen stof afgewerkt.

M A T E R I A L E N

De materialen voor het kledingstuk, kan u zelf kiezen. Natuurlijk op basis van vakkundig advies over de verschillende mogelijkheden die het best bij uw model passen. De stoffen komen onder meer van Belgische designers zoals; Tim Van Steenbergen, Dries Van Noten, A.F. Vandevorst, Ann Demeulemeester, Annelies Timmermans, Annemie Verbeke, Frederic Luca Landi,…